• гр. София, кв. "Манастирски ливади", ул. Васил Стефанов № 57

Физиотерапия

Ние в Баланс Клиник създадохме Сектора Физиотерапия с цел да ви предложим лечение, профилактика, превенция и най-добрата грижа за Вашето физическо здраве и да отговорим на потребностие на нашите пациенти за продължаващо лечение на световно ниво, за да се върнат максимално бързо към обичания си начин на живот.

Нашият център е оборудван с висок клас физиотерапевтична апаратура, а екипът е съставен от млади професионалисти, стремящи се непрекъснато да разширяват възможностите и компетентностите си, сертифициращи се за допълнителни умения и усъвършенстване на уменията си чрез различни курсове и обучения, за да Ви предложим съвременни и ефективни методики за лечение.

Направления, в които работим специализирано:

✅ Мускуло-скелетени дисфункции - хронични и остри състояния свързани с мускулно-сухожилни, ставни, гръбначни проблеми (радикулит, плексит, навяхвания,  епикондилит и др.).

✅ Ортопедия и травматология – пред- и следоператвина физиотерапия на долни, горни крайници и гръбначен стълб.

✅ Неврология – периферно-нервни патологии  (радикулити, плексити, неврити, полиневропратии,  прекъсване и др.);  централно нервни патологии ( инсулт, болест на Паркинсон, множествена склероза, черепно-мозъчни операции и др.)

✅ Ревматология – коксартроза, гонартроза, спондилоартроза, остеопороза, Бехтерев и др.

✅ Детска неврорехабилитация.

Галерия